Tak >> Takjour Entreprenad

Takjour Entreprenad

kontaktuppgifter

Virebergsvägen 20
169 30 Solna
Tel: 08-428 711 74
e-mail: info@takjour.se

 

Vad gör ni om det läcker från taket?

Det kan bli kostsamt för en fastighetsägare eller bostadsrättsförening med läckage. Att sköta om tak och fasad kan spara pengar och sömnlösa nätter.

Rostskador, takfalsar som släpper på grund av issprängning, dåliga genom-föringar till takbryggor, uttjänad takpapp, fotrännor och stuprör som inte fungerar är bara några av de saker som kan orsaka vatteninträngning.

Takjour Entreprenad i Stockholm AB erbjuder komplett extern service. Omläggning och underhåll av alla typer av tak och tar hand om takskottningen på vintern. Vi åtar oss även fasadarbeten.

Många av våra kunder anser att våra professionella arbeten, vår ”all-round-service” och snabba återkopplig gör oss unika som samarbetspartner för underhåll av fastigheter.

Ni kan enkelt få hjälp med planering av underhåll. Kontakta någon av våra erfarna projektledare. Få en inspektion till grund för era åtgärder. Ring 08-428 711 74 och få koll på ert tak omgående.

 

Vi ger er tak över huvudet

08-428 711 74

Andra företag i denna bransch

Carlssons Plåt, DM TAK AB , Takjour Entreprenad, Maleks Tak & Fasad, WM Tak & Fasad, Tak Compagniet Sverige AB, S.O Tak & Bygg AB, Frakka AB,

Detta företag är verksamt inom dessa branscher

Tak,

Alla företag